book cover

Od gospodarstwa do stołu : organizacja i zarządzanie jakością oraz bezpieczeństwem produktu żywnościowego

Wiśniewska, Małgorzata, Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego

Year of publication: 2005.

Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP), Bezpieczeństwo żywności, GHP/GMP (standard), Jakość żywności, Normalizacja, Polska, 1901-2000, 1989-2000, 2001-

available:

3 from 3

Author
Wiśniewska, Małgorzata
Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego
Title
Od gospodarstwa do stołu : organizacja i zarządzanie jakością oraz bezpieczeństwem produktu żywnościowego
ISBN
83-7326-291-1
Place of publication
Gdańsk :
Publishing house
Wydaw. Uniwersytetu Gdańskiego,
Year of publication
2005.
Volume
308, [2] s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
663/664:637:614.3:613.2:006.3/.8:658.56](438:100)"1989/..."
Object passwords
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Bezpieczeństwo żywności
GHP/GMP (standard)
Jakość żywności
Normalizacja
Polska
1901-2000
1989-2000
2001-
Additional information
Bibliogr. s. 296-304. Bibliogr. s. 296-304.
Keywords
ŻYWIENIE I DIETETYKA
020
%a 8373262911
080
%a 663/664:637:614.3:613.2:006.3/.8:658.56](438:100)"1989/..."
100
%a Wiśniewska, Małgorzata
245
%a Od gospodarstwa do stołu : %b organizacja i zarządzanie jakością oraz bezpieczeństwem produktu żywnościowego /
260
%a Gdańsk : %b Wydaw. Uniwersytetu Gdańskiego, %c 2005.
300
%a 308, [2] s. : %b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 296-304.%a Bibliogr. s. 296-304.
648
%a 1901-2000
648
%a 1989-2000
648
%a 2001-
650
%a Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a GHP/GMP (standard)
650
%a Jakość żywności
650
%a Normalizacja
651
%a Polska
692
%x ŻYWIENIE I DIETETYKA
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego
920
%a 83-7326-291-1

Available items

1.
Accession: 054797
Signature: 54797/1
Status: To the reading room only
2.
Accession: 054798
Signature: 54798
Status: Checked in
3.
Accession: 066585
Signature: 66585
Status: Checked in

Most often borrowed